пʼятниця, 08 червня 2018 13:28

Любов за 7 днів та вбиті батьки: покажуть найкращі фільми Швейцарії за останні роки

Любов за 7 днів та вбиті батьки: покажуть найкращі фільми Швейцарії за останні роки
Пройде другий фестиваль "Тиждень швейцарського кіно". Фото: FAZ

Компанія Arthouse Traffic і Посольство Швейцарії представляють українським глядачам другий фестиваль "Тиждень швейцарського кіно". Фестиваль зібрав у своїй програмі найкращі художні фільми Швейцарії за останні роки.

"Божественний порядок", реж. Петра Бьондіна Фольпе

Дія фільму відбувається в Швейцарії 1971 року. Нора, домогосподарка і мати двох синів, живе зі своєю сім'єю звичайним сільським життям. І вона ніяк не могла припускати, що через деякий час вона буде публічно боротися за право жінок голосувати.

"7 днів" реж. Роландо Колла

Іван і К'яра зустрічаються на сицилійському острові, щоб підготувати весілля для брата Івана та найкращого друга К'яри. Незважаючи на те, що Іван твердо вирішив не повторити провал своїх останніх відносин і К'яра не хоче ставити під загрозу її шлюб, вони закохуються один в одного. Вирішують жити своїми стосунками лише кілька днів, а потім припинити їх, коли на острів приїдуть весільні гості.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Секс у потязі і трішки німецького кохання: огляд фільму "Остання подорож Леандра"

"Стрікер" реж. Пітер Луїзі

Аби виплутатися із фінансової кризи, шкільний учитель Бальц Наеф наймає і навчає стрікерів для нелегальних спортивних ставок. Хоча він із командою перетворює стрікінг на новий модний спорт, його становище не поліпшується. Більше того, негаразди Бальца лише починаються.

"Щоденник мого розуму" реж. Урсула Майєр

Перед тим як холоднокровно застрелити своїх батьків, 18-річний студент детально записує свої плани в щоденник. Він відправляє його поштою своїй викладачці, а потім чинить вбивство та здається поліції. Естер Фонтанельо намагається розібратися, що сталося з її учнем та що призвело до трагедії.

"Навколо Луїзи" реж. Ольга Баілліф

Луїза, 40-річна співачка, та її напарник Жюльєн, гітарист і композитор, виступають разом вже багато років. Одного разу батько Луїзи, якого вона не бачила ще з часів молодості, підходить до неї після концерту. Він серйозно хворий, – ця зустріч змусить Луїзу по-іншому поглянути на власне життя.

На 47-му кінофестивалі "Молодість" в рамках програми "Форма" показали перший український псевдодокументальний фільм "2020. Безлюдна країна" режисера Корнія Грицюка.

Зараз ви читаєте новину «Любов за 7 днів та вбиті батьки: покажуть найкращі фільми Швейцарії за останні роки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі