середа, 02 жовтня 2013 12:29

Львів'яни стають в чергу, аби написати на дошці, що хочуть встигнути зробити перед смертю
7

Фото: Фото: Ольга Швед

У Львові на Проспекті Свободи в центрі міста встановили чорну дошку із надписом "Перед тим, як я помру, я хочу…" українською та англійськими мовами. Усі охочі можуть різнокольоровою крейдою написати продовження речення.

Львів'яни писали:"поїхати в Париж", "народити дитину", "завести кота", "почати займатися йогою", "закохатися ще раз", "дочекатися внуків" та інше.

Популярний у всьому світі проект "Перед тим, як я помру, я хочу…", є спробою нагадати людині про її цінності та пріоритети в такому періоді, як ціле життя. Соціальна ініціатива "Перед тим, як я помру, я хочу…" ("Before I die I want to...") охопила уже понад 50 країн світу, зокрема США, Казахстан, Португалію, Японію, Данію, Австралію, Аргентину і Південну Африку. Проект ініційовано активістами молодіжних громадських організацій.

"Табло пофарбоване у чорний колір, тому що саме такий "не святковий" колір дає змогу привернути увагу перехожих та змусити їх замислитись над плином життя. Усе своє життя я багато хочу, мрію, а роблю лише малу частину зі своїх бажань. Я вирішив, що прийшов час виправитися і надихнути до конкретних дій людей навколо. Ідея дошки з'явилася ще рік тому, але вона була відкладена на потім, цього року ми вирішили перетворити ідею в реальність. Ми нагадуємо мешканцям та гостям Львова, що в кожного є мрії, цілі та плани. Зупинятися на цій дошці ми не плануємо, наступні дошки матимуть нові, мотивуючі надписи-запитання, з допомогою яких можна відслідковувати свій ріст та прогрес на шляху до досягнення мрії", - розповів Сергій Караванець, ініціатор проекту.

Дошка викликає велике захоплення у перехожих, її обписують з усіх сторін, фотографуються на її фоні. Увечері навіть стають у міні-черги за крейдою, аби написати свої побажання та мрії.

Зараз ви читаєте новину «Львів'яни стають в чергу, аби написати на дошці, що хочуть встигнути зробити перед смертю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі