неділя, 13 травня 2007 10:24

Ларс фон Трієр залишив кіно через депресію

Знаменитий данський режисер Ларс фон Трієр повідомив, що не знає, чи зможе він повернутися в кінематограф після важкого нападу депресії, перенесеного їм на початку 2007 року. Витяги з інтерв"ю фон Трієра, опублікованого в номері данської газети Politiken від 12 травня, в суботу наводить AP.

Знаменитий режисер, зокрема, розповів, що на початку 2007 року був вимушений пройти курс лікування від депресії в одній зі спеціалізованих медичних установ. Лікування було успішно завершене, проте фон Трієр поки не повністю відновився. За його словами, після нападу депресії, він відчуває себе "білим листом паперу" і не відчуває в собі сил повернутися до роботи. "Для мене це дуже незвичний стан. Я звик одночасно займатися щонайменше трьома проектами", - зізнався фон Трієр.

За прогнозами лікарів, повідомив фон Трієр, його повне відновлення після нападу депресії займе не менше двох років. "Ви не можете бути в депресії і знімати фільми", - сказав знаменитий кінорежисер, додавши, що поки не знає, коли він повернеться до роботи над своїм останнім проектом "Антихрист". Планувалося, що зйомки цієї картини в жанрі хорор будуть початі в середині 2007 року, передає Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Ларс фон Трієр залишив кіно через депресію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі