пʼятниця, 06 грудня 2019 09:43

Квентін Тарантіно назвав найкращі фільми 2019

Американський кінорежисер Квентін Тарантіно із розмовою з головним редактором сайту Awards Ace розповів, які фільми у 2019 році його вразили найбільше.

"Минулої ночі говорив з Квентіном Тарантіно. Хотів дізнатися про його улюблені картини 2019 року. Ось вони: Ірландець, Капкан, Доктор Сон", – написав журналіст у Twitter.

Gazeta.ua публікує трейлери топ-фільмів від Тарантіно.

1. Ірландець

2. Капкан

3. Доктор Сон

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили претендентів на премію "Оскар-2020"

В мережі показали перший тизер 25-го фільму про британського шпигуна Джеймса Бонда – "Не час помирати" (No time to die). За сюжетом стрічки, Джеймс Бонд, якого уп'яте зіграє Деніел Крейг, покинув активну службу і насолоджується безтурботним життям на Ямайці. Номер агента 007 передали новому персонажу, якого зіграє британська актриса Лашана Лінч.

У новій частині бондіани роль лиходія зіграє зірка "Богемної рапсодії" Рамі Малек. У новому бойовику "Джеймс Бонд: Не час помирати" знялися також Лея Сейду, Хелена Бонхем Картер, Рейф Файнс, Бен Уішоу, Наомі Харріс.

Анонсують виход стрічки на широкий екран 8 квітня 2020 року.

Зараз ви читаєте новину «Квентін Тарантіно назвав найкращі фільми 2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі