четвер, 24 лютого 2011 10:28

Косоокий опосум передбачив Наталі Портман "Оскар"

 

Косоока самка опосума на прізвисько Хайді, мешканка зоопарку в Лейпцигу, зробила свій перший прогноз підсумків вручення "Оскарів". Як пише The Daily Telegraph, вона передбачила результати вручення нагороди в номінації "Актриса року".

Хайді вибрала свою переможницю під час прямого телемосту зі студією американської телепрограми "Jimmy Kimmel Live!". Перед опосумом були поставлені копії статуеток "Оскар" з прикріпленими до них фотографіями номінанток на премію в категорії "Краща актриса". Тварина повинна була зробити свій вибір, торкнувшись фігурки лапою.

Під час сеансу ясновидіння Хайді передбачила перемогу актрисі Наталі Портман, яка претендує на "Оскар" за роль балерини у фільмі Даррена Аронофскі "Чорний лебідь". Крім Портман за "Оскар" поборються Аннет Беннінг, Ніколь Кідман, Дженніфер Лоуроенс і Мішель Вільямс.

Вибір Хайді, передбачивши перемогу Портман, підтвердив припущення кінокритиків і експертів, багато з яких вважають, що саме виконавиця ролі балерини Ніни отримає "Оскар". Раніше Портман вже була удостоєна за цю роль кількох престижних кінонагород.

Рішення про те, що косоокий опосум Хайді буде передбачати результати вручення премії американської кіноакадемії, було прийнято на початку 2011 року. Мешканка зоопарку Лейпцига стала неофіційною продовжувачкою справи знаменитого восьминога-оракула Пауля, який також жив у Німеччині.

Вручення премії "Оскар" відбудеться в ніч на понеділок, 28 лютого, за київським часом.

Зараз ви читаєте новину «Косоокий опосум передбачив Наталі Портман "Оскар"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі