пʼятниця, 25 грудня 2015 21:26

Корбану через загрозу інфаркту зробили операцію на серці

Корбану через загрозу інфаркту зробили операцію на серці
Фото: 24tv.ua

Лідеру партії "Укроп" Геннадію Корбану зробили операцію на серці в Національному інституті серцево-судинної хірургії імені Амосова.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Андрій Денисенко.

"Геннадія Корбана за підсумками коронарографія зробили операцію на серці - подвійне стентування. Необхідність негайного оперативного втручання була викликана небезпекою раптового інфаркту", - зазначив він.

За словами Денисенка, операція пройшла успішно.

В Дніпровському районному суді міста Києва оголошено перерву в засіданні про зміну запобіжного заходу Корбану.

Нагадаємо, раніше сьогодні Генпрокуратура розповсюдила заяву, де зазначила, що Корбан надавав слідству неправдиві довідки про здоров'я.

Через це суд вирішив примусово його залучити до проведення судово-медичної експертизи. А також надав дозвіл на примусове доставлення Корбана до Київського міського клінічного бюро судово-медичних експертиз для її проведення. Вчора ввечері силовики доставили Корбана в Київ.

Він фігурує у справах за фактами захоплення заручників, створення та участі у злочинній організації, привласненні коштів в особливо великих розмірах та перешкоджанні діяльності виборчих комісій.

Окрім того, досліджуються факти фіктивного підприємництва, легалізації доходів, отриманих злочинних шляхом та ухилення від сплати податків.

Зараз ви читаєте новину «Корбану через загрозу інфаркту зробили операцію на серці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі