Ексклюзиви
четвер, 15 грудня 2011 14:32

Концерт "Тартака" врятували "добрі люди"

Концерт "Тартака" врятували "добрі люди"

Концерт "Тартака" таки відбудеться. Про це Сашко Положинський написав на своїй сторінці на Facebook. Ще сьогодні зранку ситуація з концертом була неясна. Співак повідомив, що в усьому винні організатори.

"Організатори підвели, але поки ми шукаємо можливість вирішити питання самотужки. Відмову аргументували банально. Їм теж хтось щось обіцяв і не виконав. Не знаю, що там сталося. Знаю, що людина, яка за все відповідала, вже не відповідає на дзвінки", - розповів раніше лідер "Тартака".

Однак декілька хвилин тому Положинський написав на своїй сторінці в соцмережі, що все гаразд і концерт пройде у запланованому місці.

"Отож, ситуація з концертом така. За підтримки добрих людей він таки має відбутися - в тому ж місці, в той самий час. Ніби, все лишається в силі. Я вже вирушаю туди, там і зустрінемось, сподіваюсь...", - повідомив співак.

Зауважимо, концерт присвячений 15-річчю українського гурту. Кошти, виручені за квитки, мали піти на операцію 2-річної Мар'яни Олійник з діагнозом "двостороння сенсоневральна глухота".

Зараз ви читаєте новину «Концерт "Тартака" врятували "добрі люди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі