середа, 07 листопада 2012 14:18

Колишні вокалісти Iron Maiden виступлять сьогодні у Львові
5

Фото: Фото: Ольга Швед

Два дні колишні вокалісти Iron Maiden Пол Ді'Анно та Блейз Бейлі провели у Львові. Легендарні музиканти прибули в рамках світового турне.

7 листопада увечері вони виступатимуть на рок-фестивалі "Цитадель", що відбудеться у Палаці спорту "Україна". Організатори обіцяють майже тригодинний виступ зірок світового року. Виконуватимуть старі хіти легендарного гурту та нові власні композиції.

Пол Ді'Анно – перший вокаліст Iron Maiden. Він – один із найбільш харизматичних фронтменів в історії важкої музики. У складі гурту музикант був наприкінці 1970-х – на початку 1980-х років.

"У Iron Maiden я виріс і завдяки групі став таким, яким є зараз. Отримав досвід, покатався по світу. Але я хотів розвиватися далі, робити сольні проекти, писати нові пісні. Тому пішов" - каже Пол Ді'Анно.

Блейз Бейлі виступав із групою Iron Maiden у 1990-х. "На концерті у Львові ми заспіваємо багато відомих хітів. Приємно вас здивуємо. Мене часто питають, яку музику я слухаю. Насправді люблю класику, поєднання симфонічного оркестру із хеві-металом. Ніколи не буду слухати танцювальну музику. Це не музика" – зазначив Блейз.

7 листопада на рок-фестивалі "Цитадель" виступатимуть рок-гурти з України, Росії, Чехії, Великої Британії. Українську рок-культуру представлятимуть гурти [Au]rum (Львів), AranruT (Київ), Hairy Viper (Київ), Dimicandum (Київ), Blood Brothers (Київ), Naama (Одеса) і AzArt (Київ). У статусі спеціального гостя на львівську "Цитадель-2012" завітає чеська група Seven.

Київський гурт BLOOD BROTHERS, який спеціалізується на виконанні хітів IRON MAIDEN спеціально для глядачів та гостей з Британії виконає найвідоміші хіти гурту.

Зараз ви читаєте новину «Колишні вокалісти Iron Maiden виступлять сьогодні у Львові ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі