четвер, 13 травня 2021 15:12

"Коли твоя тьолочка тебе любе і думає, шо ти лев": Latexfauna написали гімн літа

"Коли твоя тьолочка тебе любе і думає, шо ти лев": Latexfauna написали гімн літа
Latexfauna презентували кліп Bounty. Фото: Афіша

Київський гурт Latexfauna презентував кліп Bounty. Його зняв ізраїльський режисер Інді Хаїт.

"Цей трек – гімн нашого літа. Вмикайте його в тачці, на вечірці, коли чіліте на морі чи в басіку або йдете в закат. Це пісня про то, як класно, коли тобі харашо, коли в мопеді повний бак, і ти тулиш уздовж Індійського океана, а твоя тьолочка тебе любе і думає, шо ти лев. А ти думаєш, шо ти алабай, но це уже не важно. Важно, шо тут і сєйчас тобі настільки харашо, шо самі божественні радуги тобі завідують", - ідеться в описі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Оголосили переможців музичної премії YUNA

Latexfauna виступає в жанрі дрім-поп. Одна з особливостей - використання в текстах суржику. Колектив починався як студентське захоплення, зараз - успішний проєкт. 2020-го журнал Rolling Stone написав статтю про українську музику. Серед найцікавіших гуртів згадали й Latexfauna.

– Бісить, коли на українській сцені оперують заїждженими словами в піснях, – каже Дмитро Зезюлін, 33 роки, лідер дрім-попгурту Latexfauna. – "Долоні", "відчувай", "літаю", "небо" – те саме по колу. Часто музиканти маскують текстову імпотенцію за кліше. Одні страждання в усіх треках. Нікому нецікаво слухати, як вам паскудно. У Latexfauna жодної композиції, де ліричному герою погано.

Образливі відгуки забавляють. Улюблений коментар: "Имбецильное подергивание конечностями. Такой никакой музыки я не слышал даже в лифте торговых центров".

Зараз ви читаєте новину «"Коли твоя тьолочка тебе любе і думає, шо ти лев": Latexfauna написали гімн літа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі