понеділок, 29 липня 2019 13:48

Koktebel Jazz Festival переїхав до Києва

Koktebel Jazz Festival переїхав до Києва
Koktebel Jazz Festival вперше пройде не на березі моря. vgorode.ua

Джазовий фестиваль Koktebel Jazz Festival цьогоріч пройде на київському Трухановому острові. Відбудеться 6-8 вересня. До цього подія відбувалася на березі Чорного моря у кримському місті Коктебель. Торік провели у Чорноморську.

Організатори назвали формат події "творчою дачею".

"Сьогодні "Джаз Коктебель" повернеться до початку історії та буде теплим і ламповим. Ми хочемо відпочивати, тестуючи нові формати і проекти, тому зберемо в одному місці багато нової музики, поезії та перформансів, кінопоказів, майстер-класів і зустрічей із цікавими людьми і, само собою, послухаємо класний джаз", - повідомляють організатори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Вийшов кліп померлого співака Прінса

Зазначають, що вже з наступного року фестиваль знову проводитиметься на березі Чорного моря. Поки що невідомо, у якому місті.

Фестиваль Koktebel Jazz Festival існує з 2003-го і традиційно проводився у Коктебелі, Крим. Після анексії він переїхав до Одеської області. Спочатку до Затоки, а потім до Чорноморська.

Зараз ви читаєте новину «Koktebel Jazz Festival переїхав до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі