середа, 18 квітня 2012 16:36

Книги Януковича та Герман відсутні у бібліотеках

Книги Януковича та Герман відсутні у бібліотеках
Фото з сайту ridna.ua

Книги українських політиків користуються популярністю серед читачів. Про це повідомили у Центральній районній бібліотеці ім. Ф. Достоєвського, що у Солом'янському районі Києва.

У фондах бібліотеки є кілька примірників книг Леоніда Кучми "Україна не Росія" та "Після Майдану", робота Віктора Ющенка "Віктор Ющенко: Вірю! Знаю! Можемо!". Кілька екземплярів видань про Юлію Тимошенко "Юля" та "Юля. Друге дихання".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Забужко: гонораром Януковича влада показала, якими чорними сумами вона оперує

Наразі по одному екземпляру кожного з політиків перебувають на руках у читачів. Працівники бібліотеки вважають це хорошим результатом.

"Якщо врахувати, що в нас екземплярів три чи чотири і один екземпляр на руках, то можна сказати, що люди досить зацікавлені. Приблизно двічі на рік кожну книжку беруть, це непогано. Адже це не роман і книга дуже об'ємна, близько 400 сторінок. Зараз "Юля" користується найбільшою популярністю", - повідомила зберігач фондів Наталія Шевчук.

Також у бібліотеці присутні книга Дмитра Табачника "Світ без України?". Видання Леоніда Кравчука "Є така держава Україна" є в єдиному екземплярі та доступне лише у читальній залі.

В бібліотеці немає книжок Віктора Януковича ("Opportunity Ukraine"), Ганни Герман ("Червона Атлантида"). Також не виявилося жодної книги Леоніда Черновецького. Працівникам бібліотеки не відомо чи надійдуть ці видання до їхніх фондів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Янукович за свої "літературні досягнення" отримав гонорар у 16,4 млн. грн

Станом на сьогодні, лише книжка Леоніда Кучми є подарунковим виданням від президентського фонду. Решта книг були закуплені разом з іншими виданнями.

Враження від книг українських політиків у читачів доволі схожі. "Як правило так кажуть: "Всі гарно пишуть. А якби вони ще й так робили так, як пишуть". Прочитавши і звіривши написане з діяльністю політиків, люди висловлюють таку думку", - повідомила пані Шевчук.

Зараз ви читаєте новину «Книги Януковича та Герман відсутні у бібліотеках». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

21

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі