вівторок, 25 червня 2019 12:15

Класику з Одрі Гепберн покажуть в Україні

Класику з Одрі Гепберн покажуть в Україні
В фільмі "Сніданок у Тіффані" Одрі Хепберн виконує пісню Генрі Манчіні Moon River. catawiki.nl

В український прокат вийде кіно-класика "Сніданок у Тіффані" Блейка Едвардса. Письменник Пол Варжак знайомиться з новою сусідкою — легковажною Холлі. Молода жінка мріє про стосунки з багатієм, тому вільний час проводить на вечірках. Вона живе за рахунок кримінального діяча, якого навідує у в'язниці. Холлі покінчить із авантюрами, коли знайде таке ж затишне місце, як ювелірний магазин "Тіффані", за сюжетом. Головну роль виконала Одрі Гепберн.

Фільм покажуть англійською мовою з українськими субтитрами. Демонструватиметься у мережі кінотеатрів "Планета кіно", яка діє в Києві, Одесі, Дніпрі, Львові, Харкові та Сумах.

До цього в рамках показу кінокласики там вже були сеансу стрічки "Форрест Гамп" Роберта Земекеса. У серпні "Планета кіно" покажуть "Красу по-американськи" Сема Мендеса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 років без Майкла Джексона

Фільм "Сніданок у Тіффані" зняли за повістю Трумена Капоте. У творі письменника головна героїня була провінціалкою, що впливало на сюжет. У кіно її походження не згадується.

Зараз ви читаєте новину «Класику з Одрі Гепберн покажуть в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі