вівторок, 06 листопада 2012 13:23

Київські та одеські повії заробляють найбільше, найменше — харківські та львівські

Київські та одеські повії заробляють найбільше, найменше — харківські та львівські
Фото: yak-prosto.com

Сайт українських проституток відкрився нещодавно в мережі Інтернет. На першій сторінці зображені фотографії "нічних фей". Під ними — телефон та ціна. Найдорожчі проститутки в Києві та Одесі. Дівчину у цих містах можна замовити в середньому за 800 гривень на годину. Донецькі повії коштують на 100 гривень дешевше. Вінницьких жінок можна зняти за 500 грн, а харківських та львівських — за 400.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Італійські повії - це найчастіше африканки й українки

Автори сайту, очевидно, мають поетичних хист, бо клієнтів заманюють віршами:

Если скучно, нет игрушки
А жена ушла к подружке
Мы найдем с кем поиграть
Есть у нас что выбирать

У будь-якому місті України можна зняти жінку на ніч за 2500-3000 гривень. Деякі пишуть: "Можливий торг". Дві години коштують в середньому 1000-1200 гривень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Повії роблять знижки постійним клієнтам

В окремому розділі автори оцінюють особливості "нічних фей" того чи іншого міста. Наприклад, зауважують, що полтавські проститутки — охайні і, здебільшого, старшого віку. А тернопільські, навпаки, "не всегда опрятны, хоть и молодые". Черкаські повії — студентки. А у Дніпропетровську багато "індивідуалок" — тих, які тільки починають, тому через них не пройшло багато клієнтів.

Окрема категорія проституток — стриптизерки у нічних клубах. У столиці зняти таку можна за 200-300 доларів. Клієнт підходить до адміністратора клубу і показує дівчину, яка йому сподобалася.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Німецький журналіст вибачився за статтю і вислів "Україна - країна повій"

"Варіантів два, - розповідає постійний клієнт нічних клубів Ігор, 32 роки. - Або адміністраторка робить морду цеглиною "я не такая, я жду трамвая". Тоді ти домовляєшся із дівчиною, що сподобалася, сам. Або ж тобі навіть пропонують адресу сауни, куди з цією дівчиною можна поїхати. Як показує досвід, простіше зняти проститутку. Дівчата в клубі довго ламаються, вимагають, щоб їм пару коктейлів купили — це кілька сотень гривень. Плюс приватний танець із тобою хоче станцювати. Це ще 400 гривень. А потім же їй ще треба замовити таксі туди і назад. Однозначно, я — за проституток."

 

Зараз ви читаєте новину «Київські та одеські повії заробляють найбільше, найменше — харківські та львівські». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі