неділя, 15 березня 2015 20:57

Кіновечір: загадкові історії про двійників і близнюків

Кіновечір: загадкові історії про двійників і близнюків
Фото: segodnya.ua

Двійники і близнюки нерідко ставали головними героями фільмів. Схожі зовні, але при цьому абсолютно не схожі характерами персонажі дають можливість втілювати на екрані найбільш закручені сценарії. Пропонуємо вашій увазі кілька загадкових історій про двійників і близнюків.

Близнючка / The Pretty One (2013)

Дві сестри-близнючки абсолютно не схожі. Одна - яскрава впевнена в собі дівчина з успішною кар'єрою і шанувальниками. А друга - сіра мишка, яка доглядає за їхнім батьком. Але одного разу страшна автомобільна аварія все змінює -  дівчину, яка вижила, приймають за її загиблу сестру. Вона змушена проживати чуже життя, але при цьому зможе знайти свій власний шлях.

Закохані / The One I Love (2014)

Щоб врятувати свій шлюб Ітан і Софі звертаються за допомогою до психотерапевта. Він пропонує подружжю усамітнитися в затишному місці - кілька днів у заміському будинку повинні піти на користь стосункам. Але приїхавши в це чудове місце пара зустрічає своїх двійників - ідеальних Ітана і Софі, у яких немає недоліків, які так дратували їх один в одному. Як же тепер зрозуміти, хто з них справжній?

Адаптація / Adaptation (2002)

Сценарист Чарлі Кауфман береться за написання сценарію за книгою журналістки Сюзен Орлеан "Викрадач орхідей", але ніяк не може впоратися із завданням. У розпал творчої кризи до нього приїжджає брат-близнюк Дональд, який також має намір стати знаменитим сценаристом. Що з цього вийде і що приховує журналістка Сюзен, ви дізнаєтеся, подивившись заплутану історію з Ніколасом Кейджем, Меріл Стріп і Крісом Купером в головних ролях.

Двійник / The Double (2013)

Знятий за мотивами повісті Федора Достоєвського "Двійник" цей фільм розповідає історію скромного й тихого Саймона. Його не цінують на роботі, а дівчина його мрії просто не помічає хлопця. І тут в їхньому офісі з'являється новачок - Джеймс зовні двійник Саймона, але при цьому повна протилежність непримітного трударя. Цей впевнений у собі  спокусник поступово починає привласнювати життя головного героя.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: загадкові історії про двійників і близнюків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі