неділя, 01 лютого 2015 20:14

Кіновечір: три стрічки, де голлівудські секс-символи змінюють амплуа

Кіновечір: три стрічки, де голлівудські секс-символи змінюють амплуа
Фото: znaju.net

Поява голлівудських красенів на екрані викликає пришвидшене серцебиття у мільйонів жінок по всьому світу. Але часом деяким акторам набридає амплуа секс-символа і вони вирішують спробувати щось нове - часом нетипове, а часом шокуюче. Пропонуємо до вашої уваги три стрічки, в яких герої жіночих фантазій приміряють незвичний образ.

Ларс і справжня дівчина /Lars and the Real Girl (2007)

Райан Гослінг - солодка мрія не однієї жінки. Але не у цьому фільмі - навряд чи когось вразить в саме серце невпевнений у собі вусань з маленького провінційного містечка на півночі Америки. Та й сам дивакуватий головний герой не шукає справжнього кохання, а обирає штучне — Ларс замовляє собі в інтернеті секс-ляльку, з якою  знаходить своє щастя. Але чи надовго?

За канделябрами / Behind the Candelabra (2013)

Яскравий фільм за мотивами роману Скотта Торсона і Алекса Торлейфсона "За канделябрами: Моє життя з Лібераче" (Behind the Candelabra: My Life With Liberace, 1988). Одразу два голлівудські секс-символи різних поколінь приміряли в цьому фільмі незвичні образи. Ви бачили Майкла Дугласа в боа з пір'я та хутрі, а Мета Деймона в блискучих плавках, розшитих стразами? У цьому фільмі, який розповідає історію екстравагантного піаніста та конферансьє Владзі Валентино Лібераче, вони змінять не один десяток подібного вбрання.

Далласький клуб покупців /Dallas Buyers Club (2013)

Задля ролей в цій стрічці двом красунчикам з голлівудських пагорбів довелося пройти чимало випробувань — Метью Макконахі схуд на 22 кіло, а Джаред Лето втратив 13 кілограмів ваги та носив в кадрі панчохи, сукні і підбори. Такі метаморфози з зовнішністю не залишилися непоміченими — обидва актори отримали свої заслужені статуетки Оскар.

Фільм розповідає реальну історію Рона Вудруфа, який у 1985 році дізнався, що хворий на СНІД. Але замість того, щоб здатися і чекати смерті, розгорнув підпільний бізнес з продажу нетрадиційних ліків від хвороби. Слід зазначити, що Вудруф прожив значно довше відведеного лікарями місяця.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три стрічки, де голлівудські секс-символи змінюють амплуа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі