неділя, 04 січня 2015 18:02

Кіновечір: три казкові історії для сімейного перегляду

Кіновечір: три казкові історії для сімейного перегляду
Фото: appleinsider.ru

Новорічно-різдвяні свята дають змогу кілька днів поспіль побути вдома і провести вихідні в родинному колі. І в багатьох випадках родина збирається разом саме біля екрану телевізора. Пропонуємо вам три фільми, які сподобаються і дітям, і дорослим. І ви переконаєтесь, що казки і дива існують насправді. Приємного перегляду!

Безкінечна історія (1984)

Стрічку під такою назвою можна дивитися безкінечно - чарівний світ казкової історії дійсно захоплює. Одного разу 10-річний Бастіон сховався від хуліганів в старій книгарні, де натрапив на дивовижну книгу. Маленькому герою фільму доведеться з простого читача перетворитися на рятівника чарівної країни Фантазії та її юної правительки. Дивовижну країну населяють по-справжньому чудернацькі істоти, уявити яких не так вже й важко. Варто лише підключити свою уяву! І хоча фільму вже 30 років він буде цікавим не лише батькам, які виросли на цій історії, але й малюкам, які побачать її вперше.




Джуманджі (1995)

Часом буває, що захоплива гра стає реальністю. Так і сталося з героями цієї стрічки, які знайшли настільну гру під загадковою назвою "Джуманджі". Чи зможуть гравці побороти магічну силу гри і витримати всі випробування, які їм приготувала загадкова чарівна розвага?  В головній ролі неперевершений Робін Вільямс - а це ще один привід подивитися цей фільм чи передивитися його.




Вгору (2009)

Цей мультфільм недарма отримав одразу дві нагороди "Оскар" - як кращий анімаційний фільм та за кращий саундтрек. Позитивна історія про подорож на інший кінець світу у літаючому будиночку, який піднімається вгору завдяки сотням різнокольорових повітряних кульок. Після смерті коханої дружини 78-річний Карл Фредріксен вирішує здійснити свою мрію про захопливу подорож. До того ж - саме це він обіцяв покійній. Але тут з'являється неочікуваний попутник - 8-річний веселун Рассел зробить мандрівку дійсно незабутньою.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три казкові історії для сімейного перегляду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі