понеділок, 21 грудня 2015 21:01

Кіновечір: три фільми про підкорювачів хвиль

Кіновечір: три фільми про підкорювачів хвиль
Фото: million-wallpapers.ru

Хоч у цьому році зима і балує нас аномально теплими і сонячними днями все одно думки щораз повертаються до літа. А щоб ще більше зануриться в безтурботну літню атмосферу немає нічого кращого, ніж слухати рокіт хвиль і спостерігати за вічно засмаглими серфінгістами, які їх підкорюють.

На гребені хвилі (1991)

Щоб розкрити серію пограбувань банків молодий агент впроваджується в банду серфінгістів, яких підозрюють у скоєнні цих злочинів. З часом він розуміє, що навіть розкривши справу вже не зможе жити колишнім життям.

Кримінальний трилер початку 90-х став по-справжньому знаковою стрічкою в багато чому завдяки акторському складу. У фільмі знялися Кіану Рівз, якому дісталася роль агента ФБР під прикриттям, і Патрік Суейзі, який перевтілився в зухвалого грабіжника банків і відчайдушного підкорювача хвиль.

Підкорювачі хвиль (2012)

Фільм, заснований на реальних подіях з життя каліфорнійського серфера Джея Моріарті, розповість про протистояння досвідченого серфера Хессона і сміливого новачка Джея. Появу конкурента Хессон сприймає як виклик і готовий знову осідлати хвилю.

View from a Blue Moon (2015)

Документальний фільм відправляє глядачів в подорож по кращих місцях для серфінгу - разом з серфінгістом Джоном Флоренсом і його друзями ви побуваєте на Гаваях і підкорите хвилі біля узбережжя Африки та Австралії.

Зараз ви читаєте новину «Кіновечір: три фільми про підкорювачів хвиль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі