середа, 13 жовтня 2021 12:45

Кароль та Ivan NAVI прогулялися Львовом і випустили mood video

Кароль та Ivan NAVI прогулялися Львовом і випустили mood video
Тіна Кароль та Ivan NAVI презентували кліп. Фото: скріншот з відео

Співаки 36-річна Тіна Кароль і Ivan NAVI презентували кліп на дуетну пісню "Ангели все знають". У відеороботі показали, як проводили час у Львові. Виконавці ще раніше домовилися зустрітися в цьому місті в рамках концертного туру.

Режисеркою виступила Аліна Симоненко. Кліп випустили на офіційному YouTube-каналі Ivan NAVI. Він поділився, що Львів - це його рідне місто, тому він знає найкрасивіші місця.

"Часу було небагато, адже нас ще чекав саундчек і виступ ввечері. Але все ж екскурсія вдалась. Моментами ми дуркували, як діти, фотографувались. Сходили на легендарний блошиний ринок з платівками, книгами та старими фотоапаратами. Піднялись на оглядовий майданчик, випили кави та навіть потанцювали просто неба під спів бандуриста, який, побачивши нас з Тіною, зіграв імпровізовано на бандурі "Ангели все знають". Така легка атмосфера може бути тільки у Львові", - розповів артист.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Уперше за шість років: Адель анонсувала пісню та кліп до неї

Артистка Тіна Кароль захопила мережу яскравим образом. Зірка показала серію звабливих знімків. Позувала в зеленій мінісукні від Balmain. Ефектне вбрання доповнила червоними туфлями на підборах. У коментарі в Instagram Кароль поділилася, що готує прем'єру.

Зараз ви читаєте новину «Кароль та Ivan NAVI прогулялися Львовом і випустили mood video». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі