вівторок, 31 липня 2007 09:39

Караоке на Майдані і Шанс "переїхали" на 1+1

 Ігор Кондратюк, продюсер музичних проектів Караоке на Майдані і Шанс, офіційно повідомив про перехід його "дітищ" на телеканал 1+1. Вперше розважальні програми побачили світ  1999 і 2002 року відповідно в ефірі каналу Інтер, пише уранішня газета 15 хвилин.

"Мені не сподобалося те, що Інтер хотів все більше і більше впливати на те, хто братиме участь у Шансі, хто і що говоритиме", розповідає про причини свого переходу Кондратюк.

"Настав такий момент, коли я зрозумів, що про підписання договору на наступний сезон ми можемо говорити ще кілька місяців, тоді як мені потрібно було планувати графіки зйомок наступного Шансу, додав він.

Свій вибір на 1+1 продюсер зупинив не відразу: Кондратюк розглядав пропозиції від гендиректора ICTV Олександра Богуцького і від керівництва Нового каналу. Але враховуючи той факт, що на останньому запускається проект Фабрика зірок, який Кондратюк вважає головним конкурентом Шансу, він відмовився.

Перший літній випуск Караоке на Майдані, який зняли у Дніпропетровську, вийде на "плюсах" 5 серпня. А перший вихід Шансу запланований на початок-середину вересня. За словами Кондратюка, ведучі і формат програм залишаться такими ж.

Проекти Кондратюка - не перші залишили Інтер і перейшли на 1+1: серед таких - розважальна програма Comedy Club Ukraine.

Нагадаємо, Кондратюк 17 липня заявив про намір залишити телеканал Інтер.

За матеріалами 15 хвилин

Зараз ви читаєте новину «Караоке на Майдані і Шанс "переїхали" на 1+1». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі