середа, 06 червня 2007 19:36

Івкович більше не тренер "Динамо"

 

Відомий баскетбольний спеціаліст Душан Івкович, 63 роки, більше не працюватиме з московським "Динамо". Термін контракту сербського фахівця та клубу завершився і обидві сторони вирішили його не продовжувати, повідомляє www.champion.com.ua.

Президент москвичів Євгеній Гомельський подякував Івковичу за роботу:

- Під керівництвом цього наставника ми вперше у своїй історії здобули Кубок УЛЄБ, а також потрапили у вісімку найсильніших клубів Європи. За ці два роки Динамо серйозно додало в організаційному плані.

Можливим наступним клубом Івковича називають грецький "Олімпіакос", тим часом як "Динамо" може очолити ізраїлський тренер Девід Блатт.

Івкович один з кращих європейських наставників. Сербський фахівець виграв майже всі з існуючих престижних змагань. Із збірною Югославії він перемагав на чемпіонаті світу, тричі ставав чемпіоном Європи, а також завоював срібні медалі Олімпійських ігор в Сеулі (1988) і Атланті (1996). Головним досягненням Івковіча на клубному рівні є перемога в Євролізі-1997 з грецьким "Олімпіакосом".

Зараз ви читаєте новину «Івкович більше не тренер "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі