пʼятниця, 17 листопада 2017 16:39

Ірландське шоу Lord of the dance повертається до Києва

Автор: mumsnet.com
 

Нову версію ірландського шоу Lord of the Dance покажуть в Києві 19 листопада в рамках гастрольного туру на честь 20-річчя трупи.

Lord of the Dance - це ірландський танцювальний колектив, заснований хореографом Майклом Флетлі. Його шоу стало вже класичним спектаклем. Танцівники змішують акробатику, живу музику і традиційну ірландську чечітку. Під час виступу використовується сучасна музика, технології для показу голограм.

Вперше в Україні шоу було представлено в 2004 році. Після цього танцівники приїжджали в столицю два рази.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Львові гурт Latexfauna дасть тропічний концерт зимою

Нове шоу включає в себе традиційні елементи колишніх успішних програм, а також нові танцювальні номери за участі 30 танцюристів. Режисером і хореографом нового шоу став сам Майкл Флетлі. Нову музику написав композитор Жерар Фейхі.

Номери Lord of the Dance об'єднані сюжетом, що представляє собою легенду в стилі фентезі, частково базується на узагальнених ірландських переказах.

Прем'єра Lord of the Dance відбулася 28 червня 1996 року в Дубліні. Шоу стало найуспішнішим танцювальним заходом, провівши аншлагові тури по Європі і США. DVD з його записом став "платиновим" в Ірландії, Великобританії та США, "золотим" в Канаді та Австралії. В цілому було продано 9 мільйонів копій.

Зараз ви читаєте новину «Ірландське шоу Lord of the dance повертається до Києва». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі