четвер, 14 квітня 2011 16:42

Ірен Роздобудько в своїй книзі помістила рецепти

 

12 квітня київська письменниця Ірен Роздобудько у київській книгарні "Є" презентувала свою нову книжку "Мандрівки без сенсу та моралі". У книжці зібрані розповіді про подорожі письменниці до 10 країн — Чехії, Франції, Хорватії, Ізраїлю, Мальти, Малайзії, Греції, Америки, Швеції та Єгипту.

"У книзі описала свої подорожі за останні 5 років. Під час поїздок вела щоденники, записувала своє враження та цікаві спостереження. Книгу написала за півроку", - розповіла кореспонденту Gazeta.ua Ірен Роздобудько.

Наприкінці кожного розділу письменниця помістила рецепти національних страв.

"Обирала ті, які можна приготувати з українських продуктів. Усі страви легко готуються і виходять дуже смачними. Для інтелектуалів додала імена відомих письменників, які є обличчям тієї чи іншої країни", - сказала письменниця.

Книжка вийшла у столичному видавництві "Нора-Друк" накладом у 3,5 тис примірників. У книгарні "Є" видання коштує 35 грн.

На презентацію книжки прийшов письменник Максим Кідрук, Галина Вдовиченко та чоловік Ірен Роздобудько - бард Ігор Жук.

"Я був першим читачем, з нетерпінням чекав кожного наступного розділу. Мені подобаються всі історії, описані у книзі. Кожна по-своєму свіжа та цікава. Найбільше сподобалася розповідь про Чехію. У ній країна показана через людські долі", - розповів Ігор Жук.

Він також додав, що Ірен любить готувати.

"Ірен має диплом кухаря, тому готує прекрасно. Найбільше подобається її грибний суп. Він у неї виходить неперевершеним", - зауважив чоловік.

Зараз ви читаєте новину «Ірен Роздобудько в своїй книзі помістила рецепти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі