пʼятниця, 09 лютого 2018 14:33

ILLARIA презентувала двомовну пісню для нацвідбору на Євробачення

ILLARIA презентувала двомовну пісню для нацвідбору на Євробачення
ILLARIA презентувала конкурсну пісню "Сила". Фото: Styler

Учасниця національного відбору на Євробачення 2018 від України ILLARIA презентувала конкурсну пісню "Сила". У відборі бере участь втретє.

Композицію "Сила" оприлюднили на каналі співачки у YouTube. Пісню ILLARIA виконала двома мовами: українською та англійською.

"Своєю піснею я хочу надихнути людей повірити в себе і свою перемогу над життєвими труднощами, адже переможець – не той, хто ніколи не програє, а той, хто ніколи не здається!" – прокоментувала пісню ILLARIA .

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Бабкін виклав у мережу пісню, яку заспіває на Євробаченні

Вона виступить у другому півфіналі, 17 лютого, у прямому ефірі на телеканалах СТБ і UА:Перший.

Півфінали українського національного відбору для участі у пісенному конкурсі Євробачення 2018 пройдуть 10-го і 17 лютого. Відомі імена 18 українських виконавців, які візьмуть у ньому участь. У фінал, який відбудеться 24 лютого, вийде шість учасників.

Конкурс Євробачення 2018 пройде у столиці Португалії Лісабоні 8-го, 10-го і 12 травня.

Організатори українського національного відбору на конкурс Євробачення-2018 провели жеребкування серед виконавців. Таким чином розподілили учасників на два півфінали і визначили порядок їхніх виступів.

Зараз ви читаєте новину «ILLARIA презентувала двомовну пісню для нацвідбору на Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі