четвер, 02 квітня 2015 12:37

Художниця намалювала 83 портрета Нємцова на знак протесту
9

Фото: Lena Hades
Російська Художниця Олена Хейдіз в ефірі "Російської служби новин" розповіла про меморіальний арт-марафон, який вона присвятила убитому політику Борису Нємцову і має намір продовжити, поки не будуть затримані замовники його вбивства.

"83 портрета вже намальовано. Я малюю олівцем на папері. Є невдалі портрети, але я їх нікому не показую. Вдалі портрети висять на сайті. Вони не на продаж, це акція ", - пояснила художниця, додавши, що в її планах немає і організації персональної виставки.

Хейдіз оголосила про початок безстрокового арт-марафону 3 березня 2015, на 5-й день після вбивства Бориса Нємцова,

За версією слідства, вбивця вистрілив в політика ввечері 27 лютого 2015, коли той ішов з громадянкою України Ганною Дурицької від Василівського спуску по мосту в напрямку Великої Ординки. Порушено кримінальну справу за статтями "Вбивство" і "Незаконний обіг зброї". На початку березня 2015 Басманний суд заарештував Заура Дадаева, Шадіда і Анзора Губашевих, Хамзата Бахаева і Тамерлана Ескерханова, яким вже висунуто звинувачення у цій справі.

Зараз ви читаєте новину «Художниця намалювала 83 портрета Нємцова на знак протесту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі