середа, 27 серпня 2014 16:42

Хостікоєва зняли з ролі у російському серіалі після слів "Слава Україні!"

Хостікоєва зняли з ролі у російському серіалі після слів "Слава Україні!"
Фото: expres.ua

Один із провідних акторів київського театру імені Івана Франка Анатолій Хостікоєв втратив роботу у російському серіалі "Поки станиця спить".

"Нещодавно ми знімали епізод, коли російські козаки демонструють, так би мовити, свою завзятість. Ну а місце зйомки - одне з сіл під Києвом, в масовці - наші українці: дідусі, бабусі... А наші браві хлопці-козаки - справжні українські козаки з кінного театру (вони з традиційними козацькими оселедцями). І ось, щоб "прикрити" їхню українську приналежність, творці фільму вирішили одягнути на них шапки, - розповів актор виданню "Дзеркало тижня", - ...А прямо перед цими зйомками сталися трагічні події в зоні АТО, коли загинули 22 наших бійці... На репетиції я закричав у весь голос: "Слава Україні!" Вся масовка в один момент вигукнула: "Героям слава!" Наші козаки з кінного театру тут же зняли свої шапки... А режисер серіалу після цього ледь не втратив свідомість... Мене зняли з ролі! І все ж я впевнений, що навіть в таких знімальних моментах не можна здавати свої позиції. Ні кроку назад, тільки вперед!"

Серіал "Поки станиця спить" випускають компанії "Мостелефільм" та "Кінопродакшн". Прем'єра стартувала на "Інтері" 6 січня 2014 року. З українських акторів у цьому проекті задіяні дружина Хостікоєва Наталка Сумська, Станіслав Боклан, Олеся Жураковська, Тетяна Шеліга, Михайло Аугуст, Володимир Горянський. Наразі проект розраховано на 250 серій.

Зараз ви читаєте новину «Хостікоєва зняли з ролі у російському серіалі після слів "Слава Україні!"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі