понеділок, 02 листопада 2015 11:20

"Ходячих мерців" продовжили на сьомий сезон

"Ходячих мерців" продовжили на сьомий сезон

Канал AMC продовжив серіал "Ходячі мерці" на наступний сезон, пише The Hollywood Reporter. Таким чином, загальна кількість епізодів досягне 99, що зробить серіал одним з найтриваліших телепроектів на каналі. Прем'єру нових серій призначили на жовтень 2016 року.

"Слава богу, у когось знайшовся магічний куля, щоб робити роботу далі. Але жарти в сторону! Ми справді пишаємося тим, що можемо поділитися цим проектом з шанувальниками, які їм так сильно захоплені і зацікавлені", - зазначив президент AMC і Sundance TV Чарлі Кольєр.

Шостий сезон "Ходячих мерців" стартував на малому екрані 11 жовтня 2015 року. Його прем'єру подивилися 14,6 мільйона глядачів. Зараз, за підрахунками експертів, серіал - найбільш рейтинговий проект серед аудиторії від 18 до 49 років.

Прем'єра зомбі-серіалу відбулася 31 жовтня 2010 року. Дебютний сезон номінувався на премію "Золотий глобус" як найкращий драматичний серіал. Головну роль виконав британський актор Ендрю Лінкольн.

Ходячі мерці - американський, постапокаліптичний телесеріал, розроблений Френком Дарабонтом ("Втеча з Шоушенка"). Телефільм заснований на однойменній серії коміксів Роберта Кіркмана, Тоні Мура і Чарлі Адларда. У центрі сюжету - група людей, яка намагається вижити після зомбі-апокаліпсису.

Зараз ви читаєте новину «"Ходячих мерців" продовжили на сьомий сезон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі