понеділок, 16 серпня 2010 16:09

Г'ю Лорі отримує за серію "Доктора Хауса" $400 тисяч

Г'ю Лорі отримує за серію "Доктора Хауса" $400 тисяч

Г'ю Лорі, котрий виконав роль доктора Хауса в однойменному телесеріалі, визнаний найбільш високооплачуваним актором в американських багатосерійних драматичних фільмах. За зйомку тільки одного епізоду "Доктора Хауса" Лорі отримує близько 400 тисяч доларів, повідомляє англійське видання The Daily Telegraph з посиланням на журнал TV Guide.

За "зоряним доктором" слідують Марішка Харгітей та Крістофер Мелоні, актори не менш популярного серіалу "Закон і порядок: Спеціальний корпус". Їхня робота в одному епізоді оцінюється в 395 тисяч доларів.

На третьому рядку міцно влаштувався актор серіалу "C.S.I.: Маямі" Девід Карузо. За одну серію йому платять 375 тисяч доларів.

Цікаво, що Лорі прийняв естафету лідерства у Кіфера Сазерленда. Сазерланд за кожен епізод серіалу "24" отримував більше 420 тисяч доларів. Проте весною 2010 року серіал припинив виходити в ефір.

Не дивлячись на те, що Лорі і визнаний "товстосумом", все-таки до акторів комедійного жанру йому ще далеко. Так, наприклад, Чарлі Шин за один епізод комедії "Дві з половиною людини" отримує по 1,25 мільйона доларів.

РИА "Новости"

Зараз ви читаєте новину «Г'ю Лорі отримує за серію "Доктора Хауса" $400 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі