понеділок, 19 січня 2015 16:28

Гурт "Веремій" створив кліп на "Колискову" з молитвою за дитинство та Україну

Гурт "Веремій" створив кліп на "Колискову" з молитвою за дитинство та Україну

Гурт "Веремій "та режисер Марія Федюк зняли кліп на тиху, затишну і життєствердну пісню "Колискова".

"Наша історія - про хлопчика, який знає таємне місце на старому горищі, де живе Ніч-Казка. Навідуючись до неї в гості, він потрапляє з нею у країну снів, – розповідає автор колискової і соліст гурту Віталій Калініченко. – Це історія про кожного з нас, коли, будучи дітьми, ми шукаємо щось фантастичне і неіснуюче для дорослих, але повне смислу, щастя і радості. А інколи шукаємо це все життя."


"Щоб бажане ставало дійсністю і діти виростали щасливими, обов'язково потрібно співати їм колискові. Вкладати в дітей якнайбільше хорошої інформації важливо в перші ж роки їхнього життя. Тоді наспівані мелодії зі світлим текстом стають певним кодом, який лагідно програмує підсвідомість. Все хороше, вкладене таким чином в дитину, нікуди не дінеться, куди б не закинуло її життя. Вона завжди буде тією гармонійною людиною, якою сформували її мамині колискові​,​" – Віталій Калініченко учасник гурту Веремій.

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Веремій" створив кліп на "Колискову" з молитвою за дитинство та Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі