четвер, 08 серпня 2019 15:41

Гурт The Hardkiss представив відео на пісню "Хто, як не ти"

Автор: youtube.com
  У відео на пісню "Хто, як не ти" солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна виступила в десяти образах
У відео на пісню "Хто, як не ти" солістка гурту The Hardkiss Юлія Саніна виступила в десяти образах

Гурт The Hardkiss представив лірик-відео на пісню "Хто, як не ти". Композиція входить до альбому "Залізна ластівка", що вийшов у вересні минулого року.

"Пісня була написана в Буковелі. Можливо, через це тематика дуже природня, - каже фронтвумен гурту Юлія Саніна. - Я співаю про те, що добре бути листочком, який лине за вітром. І добре бути вітром, який обдуває-обіймає кохану. І птахом лише у твоїх тенетах. Пісня добре звучала під гітару, але ми знайшли той самий саунд, щоб вона залишилася легкою, але зі своєю родзинкою".

Режисерами відео стали Валерій Бебко та Юлія Саніна. Оператором виступив Дмитро Перетрутов.

Десять різноманітних станів однієї дівчини - це десять образів. Їх створили візажист Слава Чайка та стиліст Віталій Дацюк - команда стилю The Hardkiss.

"Кожний образ - це частина історії, прив'язка до тексту та настрою пісні, - говорить Слава Чайка. - У цій розповіді наша героїня дуже багатогранна. Вона - невимушене поєднання безтурботності та легкості, сили й характеру".

"Залізна ластівка" - третій студійний альбом групи The Hardkiss. Складається із 13-ти пісень і чотирьох віршів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гран-прі "Чорноморських Ігор" вручили за народну пісню в авторській обробці

Юлія Саніна та Валерій Бебко заснували гурт The Hardkiss у Києві 2011 року. Нині до складу колективу входять солістка Юлія Саніна, гітарист, режисер і креативний продюсер Валерій Бебко, барабанщик Kreechy та бас-гітарист Клим Лисюк.

Зараз ви читаєте новину «Гурт The Hardkiss представив відео на пісню "Хто, як не ти"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі