четвер, 17 жовтня 2019 23:15

Гурт Semmar перетворився в дует

Гурт Semmar перетворився в дует
Гурт Semmar презентував новий сингл Фото: надала Svitlana Sinchenko

Група Semmar повертаються на сцену в оновленому складi та зi свiжим звучанням. До запису нового синглу долучили саундпродюсера Артура Данієляна.

Вiдтепер Semmar — це дует: Андрiй Шатров (вокал, гiтара та синти) i Артем Веремієнко (бас).

Нове творiння музикантiв отримало назву "Аперкот". За обкладинку вiдповiдав дизайнер Олександр Солонський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У групи "Агонь" з'явився третій учасник

"Аперкот— це той удар під дих, якого іноді завдає життя. I тут iдеться не тільки про романтичні стосунки. Ми не випускали пісні 2 роки. Текст і частину музичних ідей занотували, коли грали іншим складом. Після цього були години техно, танці, бійки, сварки, переїзди, одруження і розлучення, зруйновані квартири і власна зарозумілість. Нарешті з'ясувалося, що одна з назв танцювальних па, які згадуються в пісні, означає зовсім інше. Попереду нові пісні. Нам набридло мовчати", - каже Шатров.

Semmar стартували у 2013-му, поєднавши у пiснях електронiку, джаз та синтi-поп. За два роки вони встигли випустити міні-альбом "Друг" і відіграти на 10 найбільших фестивалях України. Потім була повноформатна платівка "Босфор" у 2016-му.

Кліп американської групи Guns N' Roses на пісню Sweet Child O' Mine став рекордсменом, першим набравши 1 млрд переглядів на YouTube серед тих, що вийшли у 1980-х.

Зараз ви читаєте новину «Гурт Semmar перетворився в дует». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі