понеділок, 12 жовтня 2015 18:43

Гурт "Гапочка" представить нового учасника на київському концерті

Гурт "Гапочка" представить нового учасника на київському концерті

1 грудня в клубі Атлас відіграє гурт "Гапочка". Окрім виконання улюблених композицій, команда обіцяє здивувати новими треками з майбутнього ЕР.

Головною прикрасою виступу стане поява на сцені нового учасника колективу.

"В цілому робота над виходом альбому "Лови Мої Слови" і наступні концерти-презентації нового матеріалу, зміцнили нашу впевненість в обраному нами напрямку. Нам було комфортно втрьох створювати і грати музику. Але ми не зупиняємося і хочемо більшого. 1 грудня ми познайомимо Вас з новим учасником групи, завдяки якому ми сподіваємося ще більше оживити і доповнити своє звучання" - говорить лідерка гурту Катя Гапочка.

"Гапочка" - інді -електронна група, яка не боїться експериментувати і тішити слухача новими пошуками звучання. Класичний гітарний поп-рок альбом "Етап" 2012  змінився електронним мінімалізмом "Електроакустики" (2014) . Альбом "Лови Мої Слова" (2015)  завершив тривалу трансформацію групи і поставив всі крапки над "І".

Зараз ви читаєте новину «Гурт "Гапочка" представить нового учасника на київському концерті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі