понеділок, 11 листопада 2019 21:45

Гурт CLOUDLESS випустив останній кліп
6

Фото: Valya Polishchuk

Київський гурт CLOUDLESS випустив кліп на пісню "Бувай" з альбому "Маяк" 2019-го. Після цього фронтмен Євген Тютюнник повідомив, що покидає колектив.

Відео знімали на Київському морі. Режисер — Олександр Добрев. Працював з ONUKA, The Maneken, SunSay.

Відео насичене танцями — на піску, в лісі, у воді. Більшість рухів артистів балету імпровізовані. В кадрі з танцюристами з'являється лідер гурту — надривно кричить: "Бувай!".

Гурт створили вокаліст Євген Тютюнник і мультиінструменталіст Антон Панфілов 2017 року. До них приєдналися гітарист Юрій Восканян і барабанщик Іван Горицький. Грають електроніку, інді-поп, "поєднують атмосферу 1980-х із вінтажними елементами". Випустили дві платівки. Пісні звучали в серіалах "Школа", "Сидоренки-Сидоренки", у фільмі "Зустріч однокласників" та в телешоу "Хата на тата", "Кохання на виживання", "Зважені та щасливі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Все чесно": "Фіолет" презентує новий альбом до 10-річчя гурту

"Ми й уявити не могли, що ті події та емоції, які переживає головний герой відеороботи "Бувай", стануть нашою реальністю, — каже Антон Панфілов. — Пошук себе, боротьба, сумніви, безвихідь і паніка. Через усе це ми пройшли, коли попрощалися з нашим вокалістом. Припинити існування гурту в такому вигляді було спільним рішенням, але такі події — завжди стрес.

Зйомки були досить екстремальними. Кусали мурахи й комарі, колючки в піску кололи ноги, скабки ще кілька днів діставали зі стоп".

Альтернативний гурт BRAII випустив перший повноформатний альбом Lovely Dark Things. До нього ввійшло 10 пісень. Солістка Оксана Бризгалова назвала платівку "збіркою пісень про кохання у темних тонах".

Зараз ви читаєте новину «Гурт CLOUDLESS випустив останній кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі