четвер, 26 січня 2012 17:35

Група ABBA випустить альбом

Група ABBA випустить альбом

Культова шведська поп-група ABBA, яка нагадувала про себе в останні роки мюзиклом Mamma Mia, перевидасть свій альбом 1981 року "The Visitors". До нього буде додано трек "From a Twinkling Star to a Passing Angel", який не видавався раніше, повідомляє Reuters.

На офіційному сайті групи повідомляється, що в "The Visitors: Deluxe Edition" увійдуть також архівні матеріали, в тому числі і новий трек, охарактеризований як "демо-поппурі".

Альбом "The Visitors" став останньою спільної платівкою учасників ABBA. Нові треки в останній раз були випущені в 1994 році на збірці "Thank You For The Music".

Група ABBA була створена в 1972 році і проіснувала 10 років. Це був один з найуспішніших колективів за всю історію поп-музики, платівки квартету розійшлися 375-мільйонним тиражем.

Хоч офіційного група не розпалася й досі, Агнета Фельтског (Agnetha Faltskog), Бьорном Ульвеусом (Bjorn Ulvaeus), Анні-Фрід Лінгстад (Anni-Frid Lingstad) і Бенні Андерссон (Benny Andersson) не виступали разом з 1982 року.

Реліз альбому заплановано на 23 квітня.

Зараз ви читаєте новину «Група ABBA випустить альбом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі