вівторок, 03 квітня 2007 17:04

Голівудські "зірки" Меріл Стріп та Ентоні Гопкінс зніматимуться в Україні

Скоро до України на тимчасове мешкання перебереться зірка номінованого на "Оскар" фільму "Диявол носить Прада" Меріл Стріп, а також оскароносний Ентоні Гопкінс ( "Мовчання ягнят", "Ганнібал").



Річ у тім, що вихідець з колишнього СРСР голлівудський продюсер Анатолій Фрайдіс вирішив узятися за екранізацію книги Анатолія Кузнєцова "Бабин яр".




  -"У вересні ми привеземо до України не більше шести американських акторів. Я хотів би, щоб Стріп зіграла бабусю, а Гопкінс - діда", - поділився на прес-конференції своїми планами Фрайдіс. Отже, зйомки проходитимуть восени частково в Києві, частково - в Чернівцях. А завершити роботу над фільмом його автори планують до наступного Нового року.

-"90 відсотків фільму буде знято в Чернівцях. Там маленький аеропорт, і долетіти туди з Лос-Анджелеса буде украй важко. А у Меріл Стріп четверо дітей і багато супроводу. І взагалі, зірки дуже капризні", - нагадав продюсер, відзначивши, що Гопкінс претендує на гонорар в чотири мільйони доларів. Фінансувати стрічку будуть Україна, Америка і Польща.
Вже підписаний контракт з майбутнім режисером картини - Гарольдом Бейкером, що працював з Аль Пачіно, Ніколь Кідман, Джоном Траволтою, Брюсом Уїллісом. "Головним персонажем фільму буде 14-річний хлопчик. Він проживає в Києві в роки Другої світової війни. Основа сюжету картини - сімейна трагедія. Решта подій буде тільки фоном", - пояснив Бейкер. Коли "Бабин яр" вийде на кіноекрани України поки невідомо, а ось в американському прокаті він з"явиться вже в 2008 роц, передає Zvisti.
Зараз ви читаєте новину «Голівудські "зірки" Меріл Стріп та Ентоні Гопкінс зніматимуться в Україні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі