четвер, 28 квітня 2011 13:52

Герман написала "Червону Атлантиду" від нудьги

Герман написала "Червону Атлантиду" від нудьги

У "Пінчук арт-центрі" відбулась презентація книги Ганни Герман "Червона Атлантида".

Серед гостей були глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін, його сестра Юлія Новікова, міністр культури Михайло Кулиняк, Нестор Шуфрич, літератори Іван Драч, Василь Шкляр, Борис Олійник, лікар Ольга Богомолець.

"Мені запропонував написати відгук, - сказав Олійник. - Я півсотні років у цій сфері, знаю, де аматор, а де професіонал. Ганна Герман - професійний журналіст, а тепер і літератор. Її характери мають профіль, мовний ряд".

Сама Герман зазначила, що писала книгу "від нудьги на бюрократичних хлібах". Вона подарувала примірники книги Януковичу та Льовочкіну. Сказала, що планує і другу частину.

"Подзвонила Оленка Лукаш, - сказала Герман у відповідь на запитання про те, хто з політиків читав книгу. - Каже: "Дай свою книгу". Я кажу: "Не будеш читати, бо вона дуже специфічна, дуже галицька". Вона дзвонить мені пізніше й каже: "Так захотілось того сала".

Слід зазначити, що у книзі "Червона Атлантида" є епізод, в якому один з героїв їсть на цвинтарі шмат сала.

Зараз ви читаєте новину «Герман написала "Червону Атлантиду" від нудьги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі