четвер, 13 грудня 2007 09:28

Галліна з донькою виписалась з пологового будинку (ФОТО)
6

Тиждень тому, 4 грудня 31-річна зірка української естради Галліна народила доню, для якої заздалегідь вибрала ім"я Софійка. Однак ім"я довелося змінити.

Оскільки дівчинка з"явилася на світ у велике церковне свято, зведення у Храм пресвятої богородиці Марії, покровительки дітей, то у свідоцтві про народження буде красуватися подвійне ім"я Софія-Марія.

А цього вівторка співачка нарешті виписалася з елітного столичного пологового будинку, де народився її первісток.

Зустрічали Галю прийшли найближчі родичі та друзі. Новоспечені дідусь з бабусею, батьки співачки, Галина Олексіївна і Віктор Маркович були серед перших.

Також завітали побачити породіллю із немовлям її друзі й колеги по сцені: Аліна Гросу з мамою Ганною Андріївною, телеведучий Олексій Дівєєв-Церковний, "Міс Україна-1997" дизайнерка Ксюша Кузьменко і продюсер Валентина Басовська.

Після привітань і напутніх слів медперсоналу молодій мамі вручили документи на дитину і запропонували частіше заглядати в гості.

"Ну, тепер хіба що тільки за хлопчиком", - пожартувала співачка, яка до того навіть просльозилася. Щаслива мама просто світилася від радості і виглядала відповідно.

Із пологового будинку на розкішному чорному "Бентлі" Галліна з дитиною попрямували у квартиру на Хрещатику. Дитячу кімната ж у нових апартаментах буде в пастельних тонах з білими меблями, повідомляє Табло ID.

Зараз ви читаєте новину «Галліна з донькою виписалась з пологового будинку (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі