середа, 10 травня 2017 11:36

"Гайдамаки" зняли містичний кліп
13

"Гайдамаки" у новому містичному кліпі
Фото: Прес-служба
"Гайдамаки" у новому містичному кліпі
"Гайдамаки" у новому містичному кліпі
"Гайдамаки" у новому містичному кліпі
"Гайдамаки" у новому містичному кліпі

Гурт "Гайдамаки" відзняв відео на нову пісню "Не ходи". У кліпі лідер гурту Олександр Ярмола постає в образі мандрівника, який намагається позбутися минулого. У відео також знялись жінки різного віку. Вони символізують долю, що переслідує героя кліпу.

Незвичною локацією для кліпу стало київське підземелля. Режисером став кліпмейкер Олег Борщевский.

"Пісня "Не ходи" має тонкий філософський зміст. Класно, що режисер Олег Борщевський відчув композицію на 100 % та атмосферно відобразив всі ці емоції на відео", - поділився враженнями лідер гурту "Гайдамаки" Олександр Ярмола.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Головний гастролер України" етно-гурт "ДахаБраха" випустив новий альбом

"Приємно було працювати над музичним матеріалом такої якості, - розповідає Олег Борщевський. - Пісня "зачепила" з першого прослуховування і ідея кліпу народилася одразу. У пісні є глибина, і хотілося зробити метафоричний "багатогранний" відеоряд. Харизма Сашка самодостатня для кадру, а в поєднанні з жіночими образами дає сильну енергію".

Композиція "Не ходи" - 2-й сингл з майбутнього акустичного альбому музикантів. Нагадаємо, що першою роботою була дуетна пісня "Дощ" з Тонею Матвієнко.

Зараз ви читаєте новину «"Гайдамаки" зняли містичний кліп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі