вівторок, 20 липня 2021 18:56

"Французький вісник" вийде в український прокат - трейлер

Автор: facebook.com
  Фільм "Французький вісник" розповідає про бюро американської газети, розташоване у вигаданому французькому містечку. Стрічку Веса Андерсона показуватимуть в українських кінотеатрах з 28 жовтня
Фільм "Французький вісник" розповідає про бюро американської газети, розташоване у вигаданому французькому містечку. Стрічку Веса Андерсона показуватимуть в українських кінотеатрах з 28 жовтня

Дев'ять хвилин тривали овації після показу комедійної драми "Французький вісник" американського режисера Веса Андерсона на 74-му Каннському міжнародному кінофестивалі. Вийде в український прокат 28 жовтня.

У 1950-х редактор вирішує відкрити відділення американської газети у французькій провінції, за сюжетом.

Фільм назвали любовним листом журналістам. Джерелом натхнення для персонажів і подій стали матеріали тижневика The New Yorker, що протягом 96 років публікує репортажі, коментарі, критику та художні твори.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Каннські кінопрем'єри покажуть в Україні

Це десята картина Веса Андерсона. Серед його попередніх робіт - "Готель "Ґранд Будапешт", "Королівство повного місяця", "Острів собак".

Зйомки проходили з листопада 2018-го до березня 2019-го в Ангулемі, Франція.

У стрічці знялися Френсіс Мак-Дорманд, Тільда Свінтон, Тімоті Шаламе, Едвард Нортон, Крістоф Вальц, Білл Мюррей, Бенісіо дель Торо, Віллем Дефо, Едріан Броуді, Овен Вілсон. У Каннах прибули на червону доріжку в золотому автобусі для вечірок у супроводі мотопатруля. Відмовилися проводити традиційну пресконференцію та давати інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Героїня фільму "Титан" вагітніє від автомобіля

Рекорд тривалості оплесків на Каннському кінофестивалі утримує фентезі-драма "Лабіринт Фавна" мексиканського режисера Гільєрмо дель Торо. 2006 року фільму аплодували стоячи впродовж 22 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «"Французький вісник" вийде в український прокат - трейлер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі