Ексклюзиви
пʼятниця, 13 квітня 2007 15:33

Французи випустили сиквел "Денної красуні" через тридцять років

У Парижі вийшов в прокат фільм "Красуня назавжди" ("Belle toujours") португальського режисера Мануеля де Олівейри (Manoel de Oliveira), повідомляє Independent.

Картина є продовженням класичного фільму Луіса Бунюеля "Денна красуня" ("Belle de Jour"), що вийшов в 1967 році. Головну роль в нім, як і в оригінальній картині, виконав 71-річний Мішель Пікколі, проте роль Северіни, яка колись зробила знаменитою Катрін Деньов, дісталася 67-річній актрисі Бюль Ожьє.

Сама Деньов відмовилася від участі в цьому проекті, мотивуючи це тим, що фільм Бунюеля є закінченим твором і не потребує продовження.

"Абсолютно нереально було б змінити її думку. Коли Денев говорить "ні", з цим нічого не можна поробити", - нарікає Мішель Піколі.

У картині "Красуня назавжди" його герой зустрічає Северину, процвітаючу паризьку пані, яка колись таємно віддавалася клієнтам в публічному будинку. Северина, нині вдова, приймає його запрошення на вечерю. З цього і починається основна дія фільму, пише Lenta.ru.
Зараз ви читаєте новину «Французи випустили сиквел "Денної красуні" через тридцять років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі