четвер, 14 березня 2013 12:55

Фома продає гітару, на якій грав 10 років

Фома продає гітару, на якій грав 10 років
Це перша гітара, яку Фома купив за власні гроші. Фото: molod.if.ua

"З цієї гітари починалися "Мандри", - каже Сергій Фоменко (Фома). Ексклюзивний лот фронтмен гурту "Мандри" підготував на "тихий" аукціон, який відбудеться сьогодні, 14 березня, в Українському домі.

Тут пройде урочиста церемонія нагородження переможців Національного конкурсу "Благодійна Україна-2012" та благодійний концерт гурту "Мандри". На захід запрошені відомі громадські діячі, політики, бізнесмени, зірки спорту і шоу-бізнесу. Участь в акції передбачає благодійний внесок, мінімальний розмір якого – 120 гривень. В Українському домі відзначатимуть кращих благодійників України 2012 року.

"На цій гітарі я грав десять років, вона знімалась в наших перших кліпах – "Дочка мельника", "Калина". Об'їздив з нею усю Україну та закордонні гастролі в Польщі, Великобританії. Я її вчора підготував - перевірив струни, поспівав з нею нову пісню".

"Найпершу гітару мені подарувала мама, ще коли я вчився в школі. А за перші два роки існування "Мандрів" ми грали на різних гітарах продюсерського центру, - згадує Сергій Фоменко. - Це перша гітара, яку я купив на свої гроші. Коштувала вона тоді 350 доларів. Це електро-акустична гітара. Японська якість. Вона в автентичному чохлі, чиста. На кофрі є наклейки з Англії, Португалії, з різних країн, де гастролювали. Справді, я дуже люблю цю гітару. Але на такі речі як благодійність треба давати те, що справді любиш. Інакше немає тоді сенсу".

Найнижча ціна, яку встановили за гітару - 1000 доларів. Кошти від продажу підуть на благодійну допомогу хворим дітям.

Зараз ви читаєте новину «Фома продає гітару, на якій грав 10 років». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі