четвер, 24 липня 2008 14:09

Фест у Сан Дієго зібрав тисячі любителів коміксів (ФОТО)
6

Протягом чотирьох днів Сан Дієго перетвориться на Мекку для любителів коміксів та фанатів наукової фантастики. Цього року Міжнародний фестиваль любителів коміксів (Comic-Сon International) пройде тут з четверга по неділю (27 липня).

Фото Reuters, "Газета по-українськи"


Натовп з 125 000 людей відвідує 39-ий щорічний Міжнародний фестиваль любителів коміксів.

Цей захід вже завоював собі репутацію найпопулярнішого і найбільшого фестивалю серед фанатів коміксів по всьому світу. Очікується, що в цьому фестивалі також візьмуть участь популярні голлівудські актори.


На фестивалі можна купити пам"ятний сувенір.

За свою 38-річну історію Comic-Сon став основним місцем збору всіх любителів коміксів. А за останні роки, з розвитком відео-ігор і появою телегероїв на екранах, цей фестиваль набув ще більшої популярності.

Відвідувач прийшов на фестиваль в костюмі Бетмена.

У минулому фанати коміксів могли тільки обмінюватися враженням про останні прочитані книги, зараз у них є можливість відвідувати ексклюзивні покази і брати участь в обговоренні нових релізів.

Фетиш-модель і танцівниця бурлеску Ніксон С"юсайд рекламує фільм "Маги війни".

Головною темою цьогорічного фестивалю став майбутній вихід фільму "Watchmen", чергової історії про супер героїв, які повинні врятувати світ.

Комікс про кандидатів в президенти США Барака Обаму та Джона МакКейна.

Фестиваль Comic-Сon, що ще називають "Західний фестиваль в Каннах", проходить в San Diego Convention Center вже 18 раз, і всі квитки на це свято вже давно розкуплені.

Відвідувач фотографує Неймовірного Халка в повний зріст.

За словами організаторів, в цьому фестивалі беруть участь в цілому близько 125 000 осіб. Це дуже дивовижне і захоплююче видовище, коли тисячі людей, одягнених в костюми супер героїв, збираються в одному місці.

Зараз ви читаєте новину «Фест у Сан Дієго зібрав тисячі любителів коміксів (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі