понеділок, 19 березня 2007 18:47

ФБР розкрило смерть Мерілін Монро. Документи

Розсекречено досьє ФБР, яке пов"язує брата Кеннеді зі смертю Мерілін Монро. Документ, виявлений австралійським письменником Філіпом Мором, дозволяє вибудувати новий страшний сценарій смерті Мерілін Монро. До її смерті міг бути причетний покійний міністр юстиції США Роберт Кеннеді, який або знав про змову з метою "схилити" акторку до самогубства або навіть був його учасником.

Згідно з цими припущеннями, 36-річній акторці, що неодноразово влаштовувала показні спроби самогубства з метою привернути до себе увагу, навмисно влаштували можливість розіграти ще одне самогубство 4 серпня 1962 року. Але цього разу, припускає звіт, їй дали померти, хоча вона просила про допомогу.

У документі розглядається нібито існуюча змова під керівництвом голівудського актора Пітера Лоуфорда, що прагнув влаштувати все так, аби Монро ненавмисно зробила самогубство за допомогою наркотика "секонал", барбітурату, що використовували для лікування безсоння і зняття напруги. Документ прямо не говорить про те, чому її могли вбити, але натякає, що це може бути пов"язано з її погрозами оприлюднити її роман з Кеннеді, як затверджувалося в попередніх теоріях змови, повідомляє Інопресса.

Зараз ви читаєте новину «ФБР розкрило смерть Мерілін Монро. Документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі