пʼятниця, 18 грудня 2015 19:43

Фан-кліп ВRUTTO переглянули мільйон разів

Фан-кліп ВRUTTO переглянули мільйон разів

Змонтований фанатами кліп "Гаррі" гурту BRUTTO білоруського рокера Сергія Михалка (колишній Ляпіс Трубецькой) на YouTube набрав понад 100 000 переглядів станом на 18 грудня. У ньому кадри футбольних ультрас, київського Майдану та війни на Донбасі переплітаються із піснею про шотландського хлопця Гаррі, який навряд чи повернеться з військового походу.

Народна шотландська пісня виконана у стилі селтік-панк, але в ній прослідковуються слов'янські реалії.

"Ми навмисне не розставляємо акценти, - хто, по-нашому Гаррі, а хто - Дикий Собака", - прокоментували учасники BRUTTO.

Кожен концерт гурт розпочинав саме з "Гаррі".

"Історію про Гаррі придумали Ви - ми її просто переказали. А наш друг Карп побачив її очима зовсім реальних людей... Казки переплітаються з реальністю! прості хлопці стають героями епосів, але продовжують жити серед нас... Такі як Гаррі - сміливі, горді й назавжди молоді"- додали на офіційній сторінці BRUTTO у Facebook.

Нагадаємо, 14 вересня BRUTTO презентували свій другий альбом – "Родны край" і оголосили про тур на його підтримку. Презентація альбому "Родны край" у Києві відбудеться 19 грудня у Палаці Спорту.

Зараз ви читаєте новину «Фан-кліп ВRUTTO переглянули мільйон разів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі