Ексклюзиви
вівторок, 13 серпня 2019 12:14

Екстремальне міні та глибоке декольте: якими сексуальними нарядами вражали зірки на Teen Choice Awards 2019
8

Бріттані Сноу на Teen Choice Awards 2019
Фото: @fashiongoalss7758
Тейлор Свіфт на Teen Choice Awards 2019
Раян Дестіні на Teen Choice Awards 2019
Джессіка Альба на Teen Choice Awards 2019
Медді Зіглер на Teen Choice Awards 2019

У понеділок, 12 серпня, голлівудські зірки зібрались в Каліфорнії на врученні премій Teen Choice Awards 2019, де селебріті традиційно отримували нагороди у вигляді дошок для серфінгу.

Премію десятиліття отримали брати Джонас, співачка Тейлор Свіфт стала Icon Award, Уілла Сміта нагородили за гру в "Алладін", Джареда Падалекі - за роль Сема Вінчестера, а Ніну Добрев - за серіал "Сім'я". Не всі знаменитості, які отримали нагороди, були присутні на заході.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скотч для грудей та чоловічі підбори: секрети з червоних доріжок

Для отримання премій зірки обирали соковиті кольори, яскравий макіяж та сміливі аксесуари. Деякі із знаменитостей демонстрували екстремальне міні та глибоке декольте.

Gazeta.ua створила підбірку "найгарячіших" образів на Teen Choice Awards 2019.

Нещодавно в київському Палаці "Україна" відбулася церемонія нагородження премії YUNA 2019. Перед початком урочистої частини, за традицією, знаменитості пройшлися по червоній килимовій доріжці в епатажних та відвертих вбраннях.

Зараз ви читаєте новину «Екстремальне міні та глибоке декольте: якими сексуальними нарядами вражали зірки на Teen Choice Awards 2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі