четвер, 02 лютого 2017 14:24

"Egregor — українська відповідь "Коду да Вінчі" — режисер

Автор: youtube.com
 

Державне агентство України з питань кіно надасть 22 млн грн кінопроекту Egregor Любомира Левицького.

Про це повідомляє прес-служба Держкіно.

Egregor — пригодницький трилер з елементами містики. Зніматимуть у Києві та Львові. А також у Франції та Німеччині. Загальний бюджет стрічки становить понад 66 млн грн. Виробництво завершать взимку 2018-го.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ла-Ла Ленд" завоював головну нагороду

Автор: bezkino.com
 
"Це стрічка буде в стилі "Коду да Вінчі". Україна стане центром світу. Ми не робимо Egregor суто українським фільмом. Наше кіно — міжнародне. Тому в оригіналі вийде англійською мовою", - сказав Любомир Левицький.

За сюжетом впродовж сотні років два ордени борються за можливість керувати свідомістю людства. Один із них викрадає 7-річного сина Віктора Грабовскі — українського бортінженера. Щоб за допомогою мозку дитини матеріалізувати найпотужніший у світі егрегор — колективний розум. Батько намагається відшукати сина.
Головну роль зіграє канадський актор українського походження Істан Розумний.

"Ідея фільму з'явилася після того, як я дізнався про дослідження "ефекту сотої мавпи". Це експеримент Лоуренса Блера і Лаела Вотсона 1970-х. Він довів існування ефекту паранормально швидкого поширення інформації від групи зі 100 осіб до решти суспільства", - додав Любомир Левицький.

Художній фільм Egregor став одним із переможців 9-го конкурсного відбору Держкіно. Інші фільми Любомира Левицького - "Штольня", "Тіні незабутих предків" та #SelfieParty.
Зараз ви читаєте новину «"Egregor — українська відповідь "Коду да Вінчі" — режисер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі