неділя, 19 травня 2019 13:46

Є важливіші справи: 27 млн американців не підуть на роботу через "Гру престолів"

Є важливіші справи: 27 млн американців не підуть на роботу через "Гру престолів"
Протягом фінального сезону близько 4,4 млн американців спеціально пропустили роботу, щоб передивитися пропущені епізоди або згадати сюжети минулих сезонів. Фото: Обозреватель

У понеділок, 20 травня роботу пропустять або запізняться близько 27,2 млн американців. Це пов'язано з виходом фінальної серії "Гри престолів".

Відповідні підрахунки зробив Інститут дослідження трудових ресурсів у Кронсі. У матеріалах йдеться, що американці планують дивитися останню серію культувого серіалу. Вони визнають, що будуть менш продуктивними, або взагалі не прийдуть на роботу, пише tsn.ua.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали кадри останньої серії "Гри престолів"

Крім того, дослідники порахували, що протягом фінального сезону близько 4,4 млн американців спеціально пропустили роботу, щоб передивитися пропущені епізоди або згадати сюжети минулих сезонів.

Через відволікання працівників на "Гру престолів" роботодавці могли втратити $3,3 млрд, порахувала компанія Challenger, Grey&Christmas Inc.

7 травня незадоволені фанати "Гри престолів" запустили петицію з вимогою перезняти восьмий сезон з іншими, компетентними сценаристами. "Шоу заслуговує на фінальний сезон, що має сенс", - ідеться в тексті петиції на сайті change.org. Її підписали понад 800 тис. людей.

Зараз ви читаєте новину «Є важливіші справи: 27 млн американців не підуть на роботу через "Гру престолів"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі