субота, 05 грудня 2020 14:30

Джулія Робертс знялась в кіно за 20 доларів

Джулія Робертс знялась в кіно за 20 доларів
У перервах між зйомками "11 друзів Оушена" актори грали в карти. Джордж Клуні стверджує, що найчастіше програвав Метт Деймон, останній - що Бред Пітт. Фото: Warner Brothers

5 грудня 2001 року у Каліфорнії відбулась прем'єра кримінального трилеру "11 друзів Оушена". Головні ролі виконували Джордж Клуні, Бред Пітт, Метт Деймон, Енді Гарсія.

Після виходу з в'язниці Денні Оушен одразу планує організувати пограбування. Хоче викрасти 150 млн доларів з трьох найбільших казино Лас-Вегаса. Належать бізнесмену Террі Бенедикту, який зустрічається з колишньою дружиною Денні, за сюжетом.

Спочатку головну роль мав виконувати Брюс Віліс. Відмовився заради "Міцного горішка". Також від зйомок відмовився Марк Уолберг. Його роль дісталась Метту Деймону.

Щоб підтримувати атмосферу азарту, в перервах між зйомками актори грали в карти. Одного разу Клуні програв 25 разів поспіль. Метт Деймон же стверджує, що найчастіше програвав Бред Пітт.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Найочікуваніші фільми 2021 року одночасно вийдуть у кіно та онлайн

Стрічка є ремейком однойменного фільму 1960-го. Головну роль виконував музикант Френк Сінатра. Джулія Робертс розповіла в одному з інтерв'ю, що намагалась два рази подивитися фільм, але засинала. Тому не хотіла зніматися в "11 друзів Оушена". Переконав Джордж Клуні. Надіслав поштою сценарій та приклав 20 доларів. За словами актриси, їй уперше заплатили за читання сценарію.

Режисер - Стівен Содерберг. Суттєво скоротив гонорари всім акторам, щоб вистачило на зйомки "11 друзів Оушена". Зняв ще дві частини фільму.

В Україні "11 друзів Оушена" у прокаті не демонструвався.

2018-го вийшла жіноча версія стрічки "Вісім подруг Оушена". Ролі виконували Сандра Буллок, Енн Гетевей, Кейт Бланшетт, Сара Полсон, Гелена Бонем Картер, співачка Ріанна.

"Весь фільм скидається на феміністичний вибух в рамках однієї вулиці селища міського типу. Повне ігнорування чоловіка як такого. Сильну стать режисер використав, як фон. Вони або вайлуваті охоронці, або пронирливі, та все ж дурніші за героїнь слідчі. Тим дивнішим стає той факт, що режисером картини став чоловік", - йдеться в огляді.

Зараз ви читаєте новину «Джулія Робертс знялась в кіно за 20 доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі