середа, 28 січня 2015 14:17

Джуд Лоу пірнув у Чорне море – кінопрем'єри 29 січня

Джуд Лоу пірнув у Чорне море – кінопрем'єри 29 січня

Цього тижня від політичної, воєнної та економічної напруги любителів кіна відволікатиме бурлескна комедія "Оголені перці". Тим, кого цікавить вітчизняний кінематограф, варто переглянути альманах українських короткометражних стрічок "Нова українська хвиля". Для наймолодших кіноманів на екрани виходить добра анімація "Спецзагін: Країна вітрів". Ну, а для тих, хто прагне більш серйозного та динамічнішого кіно – трилер "Чорне море".

Оголені перці
"Це лікарі вирізають нирку зі спини. А ми просто ріжемо пузо, потім копирсаємося в твоєму нутрі, дістаємо нирку і звалюємо", - спокійно розповідає мексиканський контрабандист.
Весільна церемонія зривається безпосередньо у церкві. Влетівши у храм, друг нареченого Нардо перед усіма гостями кричить, що Нардо кохає зовсім іншу жінку. Після цього наречена дає своєму без п'яти хвилин чоловікові по пиці і вирушає в Мексику, аби розвіятися та забути огидний інцидент. Та хлопець вирішує не коритися підступній долі та відправляється на пошуки ображеної жінки. Кожен день цієї подорожі приносить несподівані скандали, кумедні ситуації та ексцентричних знайомих.
"Фільм радує своєю вигадкою і гостротою. Історія не зупиняється ні на мить, герої постійно потрапляють в нові комічні ситуації і не без проблем із них вибираються", - Кinopoisk.ru

Нова українська хвиля
"От, дура..." - реагує літня дама на смерть своєї кращої подруги.
В рамках третьої частини альманаху "Нова українська хвиля" буде показано шість короткометражок. Серед них ігрові фільми "Прості речі" Олександра Ратія, "Листопад" Марії Кондаковой "І Бог зробив крок у порожнечу" Зази Буадзе. Дві анімації: "Затичка" Сії Титової та "Магазин співочих пташок" Анатолія Лавренішина. А також документалка про революцію Гідності "Обличчя" Нікона Романченко та Анастасії Лисенко.
"Лейтмотивом усіх стрічок добірки стала самотність. Одних вона заганяє у глухий кут, а для інших стає єдиним виходом. Когось зводить з розуму, а когось робить щасливим. Ну, а деяких відокремлює у революційній лавині", - Fraza.ua

Ялинки кудлаті
"Це не собаки – це перевертні", - шепоче зляканий злодій.
Звіряча варіація на "Одного вдома" розповідає про двійко кумедних собацюрок. Їх залишили у притулку для тварин, де вони мають давитися розбавленим кормом та сидіти днями у смороді, поки їх хазяїни розважаються зі своїми родичами в іншому місті. Не дивно, що вони збігли з того притулку й дістались у свій рідний будинок. І саме в цей момент цей дім вирішили пограбувати двоє прителепкуватих злодіїв. Та собаки не дадуть себе образити.
"З одного боку це спін-офф "Ялинок". З іншого – кудлата версія "Одного вдома" - oКino.ua.

Спецзагін: Країна вітрів
"Я все одно усіх обдурю", - говорить підступна відьма.
Герої картини живуть у Країні Вітрів, що славиться тим, що в ній користуються виключно енергією вітрів. Вдосталь енергії вони отримували просто від колеса, що розміщено у середині гори. Та одного дня зла відьма викрадає це колесо, від чого життя в цій країні просто зупиняється. Щоб відновити злагоду у своєму краю, звіряткам доведеться згуртувати свої сили.

Чорне море
"Чим менше людей – тим більше грошей", - змушують задуматися корисливого капітана.
Довгий час капітан підводного човна сидів без роботи. Несподівано до нього звертається таємничий замовник з цікавою пропозицією – вирушити в експедицію за нацистським золотом. Човен з величезним скарбом затонув у Чорному морі. Під цю експедицію капітан збирає строкату команду моряків і вирушає на пошуки золота. Та експедиція виявляється набагато більш небезпечною, аніж здається на перший погляд.
"Клаустрофобія страху в цій картині чавить настільки стрімко, що внутрішній барометр жодного глядача, напевне, не витримає цієї напруги", - Independent.

Зараз ви читаєте новину «Джуд Лоу пірнув у Чорне море – кінопрем'єри 29 січня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі