середа, 14 березня 2007 11:27

Джоні Депп припинив усі зйомки через хворобу доньки

Американський актор Джоні Депп припинив усі зйомки до повного одужання своєї 7-річної доньки Лілі Роуз, яка знаходиться в одній з британських клінік.

Обслуговуючий персонал студії Pinewood, де проходили зйомки екранної версії мюзиклу "Суїні Тодд", в якій Депп грає головну роль, одержав розпорядження про тимчасове звільнення до того часу, коли Депп повернеться на знімальний майданчик.

Доньку Деппа госпіталізували ще в кінці лютого, її діагноз лікарі тримають у таємниці. Повідомляється, що Депп і його дружина Ванесса Параді постійно відвідують палату дочки.

Тим часом, з"явилася інформація про причину загадкової хвороби Лілі-Роуз. Як повідомляє видання The Mirror, захворювання було спровоковане тим, що дівчинка наступила на іржавий цвях. Після цього у неї почалося зараження крові, яке не було вчасно вилікуване. Зараження розповсюдилося по всьому організму і спровокувало запальні процеси в життєво важливих органах.

Нагадаємо, що режисером нової картини Деппа є його давній приятель Тім Бертон. У фільмі також знімаються Геллена Бонем Картер і Саша Барон Коен. Передбачалося, що картина вийде на екрани в кінці 2007 року, проте тепер прем`єрний графік може бути скоригований.

Наступним фільмом за участю Деппа, який вийде на екрани, стануть "Пірати Карибського моря 3". Прем`єра відбудеться 24 травня.


За матеріалами: Lenta.ru, Оглядач.


Зараз ви читаєте новину «Джоні Депп припинив усі зйомки через хворобу доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі