пʼятниця, 11 квітня 2014 09:33

Джангл-джаз та музична "Фрау Мюллер" - що чекати від Ночі Книжкового Арсеналу

 

12 квітня піаніст та композитор Майк Кауфман-Портніков представить "Джангл-джаз" на Книжковому Арсеналі. Його концерт — це прем'єрні фрагменти мюзиклу за творами Р. Кіплінга.

Цього ж дня відіграє свій концерт відомий італійський піаніст Лоренцо Мео. У його програмі прем'єрні для України свіжі твори Джанлуки Дезерті та Джона Палмера, а також славнозвісний Dream Джона Кейджа.

Традиційно в передостанній день форуму влаштовують "Ніч Книжкового Арсеналу". Вона триватиме до опівночі. Детальну програму дивіться нижче:

20.00 – 22.00. Зал "Кіно(у)топія" або подвір'я (залежно від погоди). Презентація Давідом
Фоенкіносом фільму "Делікатність" і показ фільму
20.00. Зал 3. Концерт-презентація видання Євгена Станковича "Камерно-інструментальні твори".
20.00 – 21.30. Музична сцена, 2 поверх. Лоренцо Мео, фортепіано та плівка. Твори Кайї
Сааріахо, Яана Ряетса, Джона Кейджа, Джонатана Гарві, Джанлуки Дезерті/ Фестиваль нової
музики
22.00 – 23.30. Зал "Кіно(У)топія" або подвір'я (залежно від погоди). Відеопоезія: інтермедійність сучасного мистецтва. Покази кращих українських та міжнародних робіт.
21.00 – 22.00. Зал 3. "Неділя за містом. Французький концерт у солом'яних капелюшках". Дебюссі, Равель, Бізе, Форе та інші у виконанні Анн Баке (спів), Катерін Веіль й Ізабелль Гранде (фортепіано).
22.00 – 23.00. Музична сцена, 2 поверх. Літературно-музичний перформанс Мар'яни Садовської і Наталки Сняданко за мотивами роману "Фрау Мюллер не налаштована платити більше".
22.00 – 23.00. Зал 3. Ніч літератури — традиційні публічні читання, які щорічно єднають усі Чеські центри світу. Цього року прозвучать твори Катерини Тучкової, Мілана Дежинського, Івана Верніша, Квєти Легатової, Петра Шабаха та Петра Борковця у виконанні українських поетів, письменників та перекладачів. Читають: Тетяна Окопна, Ірина Забіяка, Олег Коцарев, Ірина Цілик.
23.00 – 24.00. Зал 3. Майк Кауфман-Портніков, піаніст і композитор, представляє "Джангл-джаз".

Зараз ви читаєте новину «Джангл-джаз та музична "Фрау Мюллер" - що чекати від Ночі Книжкового Арсеналу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі